Και κομματικός, και Δημοτικός και Αστυνομικός;15-04-2015 09:09    ΣΠΑΡΤΗ. Προ ημερών το notospress.gr δημοσίευσε κείμενο γιατί έλαβε email που αφορούσε την ΝΟΔΕ Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας με αποστολέα… την Δημοτική Αστυνομία.

Το κείμενο του notospress.gr ήταν:
«Στην ουσία δεν τρέχει και τίποτα αλλά στον τύπο υπάρχει θέμα… Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο Δήμος Σπάρτης δεν διαθέτει Δημοτική Αστυνομία, γι’ αυτό και δεν μπορεί να αστυνομεύσει και την πόλη. Τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα όμως ενημερωθήκαμε ότι τελικά όχι μόνον Δημοτική Αστυνομία διαθέτει αλλά και Νομαρχιακή…
Ο λόγος για την ΝΟΔΕ Λακωνίας  της Νέας Δημοκρατίας που συστεγάζεται (διαδικτυακά) στον χώρο της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Σπάρτης. Τέτοια πολιτική υπέρβαση κανείς δεν την περίμενε από τον Δήμαρχο Βαλιώτη! Φαίνεται ότι ευρισκόμενες στη σφαίρα της εικονικής πραγματικότητας μπορούν να συνυπάρχουν πάντα και παντού… Δημοτική Αστυνομία και ΝΟΔΕ  Λακωνίας της Ν.Δ.»


Δείτε τι απαντά η ΝΟΔΕ Λακωνίας της Ν.Δ. στο δημοσίευμα:

«Κατόπιν του δημοσιεύματος σας, σχετικά με τις ευχές που σας στείλαμε θα ήθελα να σας επισημάνω ότι :
Πολλές φορές τα “θέματα” τα δημιουργούν οι άνθρωποι και όντως εκεί που δεν υπάρχουν!!! Ούτε για τον τύπο!!!
Για την πληροφόρηση σας (αν και πιστεύω ότι το γνωρίζετε) το email από το οποίο εστάλησαν οι ΕΥΧΕΣ οι δικές μου και των μελών της ΝΟΔΕ ανήκει προσωπικά στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Κυριάκο Διαμαντάκο (ποτέ η Δημοτική Αστυνομία Σπάρτης δεν είχε email ούτε διαδικτυακό τόπο).
Άρα “Άνθρακες ο Θησαυρός”......
Θα περίμενα να σταθείτε στις ευχές μας, προς εσάς , τους συνεργάτες σας και τους αναγνώστες σας.
Εμείς πάλι θα σας ευχηθούμε :  Χρόνια πολλά , Χριστός Ανέστη».

 
Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Λακωνίας
Ο Πρόεδρος
Κυριάκος Δ. Διαμαντάκος


Αφού ευχηθούμε χρόνια πολλά πρέπει να επισημάνουμε στον καθ΄ όλα σεβαστό και συμπαθή κ. Διαμαντάκο ότι αν διατηρεί το δικαίωμα να έχει προσωπικό email με την ένδειξη Δημοτική Αστυνομία και από αυτό να αποστέλλει κομματικά κείμενα τότε το πρόβλημα δεν το έχει αυτός αλλά ο Δήμος Σπάρτης και η Νέα Δημοκρατία.
Τονίζουμε το τελευταίο σημείο πάνω στη γη που θα ψάχναμε για θησαυρό θα ήταν η Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας…  στη Λακωνία. Δυστυχώς ο χώρος αυτός συλήθηκε προ πολλού. n.p.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο