Διαβάστε σήμερα στο Pelopaspress08-07-2015 11:45    Είτε σήμερα ξαπλώνετε σε κάποια παραλία αποφασισμένοι να αντισταθείτε στο κλίμα των ημερών που προσπαθεί να μας πείσει πως δε θα ζήσουμε φέτος καλοκαίρι, είτε δουλεύετε αγχωμένος για τα όσα πρόκειται να μας συμβούν περιμένοντας τη στιγμή που θα βουτήξετε ξένοιαστος, δι'ολίγον έστω, στη θάλασσα, μπείτε στο Pelopaspress και διαβάστε μας!

Σήμερα στο Pelopaspress στη στήλη Ομορφιά μπορείτε να μάθετε για τη νέα μόδα του Instagram και όχι μόνο, που θέλει τους άνδρες να έχουν κοιλίτσα δίνοντας έτσι τέλος στη φήμη του sexy six pack!

Ακόμα, διαβάστε στη στήλη της Μόδας για μεγάλους ηγέτες ανά τον κόσμο που ενέπνευσαν στυλιστικά ακόμη και εάν κατακρίθηκαν πολιτικά!

Επίσης, αναζητήστε στις Αγγελίες κάτι που σας αφορά και δείτε το δελτίο καιρού 6 μεγάλων πόλεων της Πελοποννήσου.

Τέλος, μάθετε από τις Συνταγές μας πώς μπορείτε να φτιάξετε μόνοι στο σπίτι λαχταριστούς παραδοσιακούς σαμουσάδες και να γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Και μην ξεχνάτε, μέσω του RSS του Pelopaspress μπορείτε να λαμβάνετε τα άρθρα και τις ειδήσεις που επιθυμείτε χωρίς κόπο και χάσιμο χρόνου. Αναζητείστε το RSS μας στο http://www.pelopaspress.gr/sitemap.xml.php.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο