Διαβάστε σήμερα στο Pelopaspress09-07-2015 13:17    Η πολιτική είναι γεμάτη διλήμματα τελευταίως αλλά η ζωή είναι πολύ περισσότερο ξεκάθαρη. Μια ματιά στον ουρανό στη φύση μπορεί να μας πείσει πως στ’ αλήθεια υπάρχουν πολύ περισσότερα χρώματα από το άσπρο και το μαύρο. Διαβάστε μας και μοιραστείτε μαζί μας τη μέρα σας σε …πολύχρωμο τόνο!

Σήμερα στο Pelopaspress ακούστε την αποκλειστική συνέντευξη της στενότερης συνεργάτιδας του Πέτρου Τατούλη, κ. Ντίνας Νικολάκου, αναφορικά με τη νέα πολιτική πρόταση που ετοιμάζεται να παρουσιάσει ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ακόμα, δείτε στη στήλη Τουρισμός τα νέα για τα υπέροχα καθαρά νερά της Καλαμάτας

Επίσης, μάθετε γιατί το Grexit είναι περισσότερο πολύπλοκο απ’ ό, τι νομίζουν στην Οικονομία

Και μην ξεχνάτε, μέσω του RSS του Pelopaspress μπορείτε να λαμβάνετε τα άρθρα και τις ειδήσεις που επιθυμείτε χωρίς κόπο και χάσιμο χρόνου. Αναζητείστε το RSS μας στο http://www.pelopaspress.gr/sitemap.xml.php.

Τέλος, από σήμερα στο Pelopaspress θα φιλοξενείται μια καλή είδηση κάθε μέρα για να βλέπουμε τη ζωή με καλύτερη, περισσότερο ευχάριστη και αισιόδοξη ματιά. Διαβάστε σήμερα για δυο αδελφάκια 8 και 12 ετών που είχαν εξαφανιστεί αλλά τελικά εντοπίστηκαν και βοηθήστε μας να έχουμε κάθε μέρα κάτι καλό να πούμε!


 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο