Ένα Λακωνικό Ελαιόλαδο στην κορυφή του κόσμου

Τριπλή τιμητική διάκριση για τους λακωνικούς «Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου»



13-07-2015 20:27    ΛΑΚΩΝΙΑ. Ιδιαίτερα τιμητική τριπλή διάκριση για τους βιολογικούς «Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου» που βρίσκονται στο Νομό Λακωνίας, κοντά στη Σπάρτη, στον 6ο παγκόσμιο διαγωνισμό ελαιολάδου TERRAOLIVO International competition 2015, που αποτελεί τον 3ο κορυφαίο διαγωνισμό σε όλο τον κόσμο, βάσει διεθνών προτύπων (EVOOWR).

Πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ, 8-10 Ιουνίου, συμμετείχαν πάνω από 520 ελαιόλαδα, από 18 χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Τυνησία, η Τουρκία, η Πορτογαλία, το Ισραήλ, η Αργεντινή, οι ΗΠΑ, η Ουρουγουάη, η Αργεντινή, το Περού, η Σαουδική Αραβία κ.λ.π.
Οι "Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου" τιμήθηκαν με τρεις πολύ μεγάλες διακρίσεις, από τους ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου (expert panel tasters), για το βιολογικό ελαιόλαδο τους «Ωλεωαστρων evoo» καθώς και για το «Αγουρέλαιο evoo»
 
«Ωλεωαστρων evoo»

1) GRAN PRESTIGE GOLD – Μεγάλο Χρυσό Βραβείο (86-100 points)

2) SPECIAL AWARD: BEST FLAVORED OF THE COMPETITION---
ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: Περισσότερο Γευστικό Ελαιόλαδο του Διαγωνισμού

«Αγουρέλαιο evoo»
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ – GOLD AWARD

Το «Ωλεωαστρων evoo» των ελαιώνων μας, έχει τιμηθεί το 2013 στο Λονδίνο με
Χρυσό Βραβείο «GREAT TASTE AWARD» ενώ το «Αγουρέλαιο evoo» τιμήθηκε το 2015 με χρυσό βραβείο στον 20ο BIOLinternational και ως ένα από τα 25 καλύτερα βιολογικά ελαιόλαδα του BIO-press στην Γερμανία.

Είναι για εμάς μια μεγάλη και ιδιαίτερα τιμητική διάκριση, η τριπλή αυτή βράβευση μιας και προέρχεται από «ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου», σε έναν από τους τρεις κορυφαίους διαγωνισμούς παγκοσμίως.

Τα τρία αυτά βραβεία μαζί, αποτελούν το 32ο Διεθνές Βραβείο των βιολογικών «Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου» τα 4 τελευταία χρόνια και το 11ο Βραβείο για το 2015 σε παγκόσμιο επίπεδο.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο