Βγάλτε τα χαρτομάντιλα: «Το Ημερολόγιο» θα γίνει τηλεοπτική σειρά17-08-2015 20:07    «It wasn't over. It still isn't over.», λέει ο «Noah» του Ryan Gosling στην «Allie» της Rachel McAdams πριν την αρπάξει και τη φιλήσει με πάθος μέσα στη βροχή, σε μια σκηνή που έμελλε να μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου -και στις καρδιές εκατομμύρια γυναικών παγκοσμίως. Και, από ότι φαίνεται, η Allie και ο Noah ακόμα δεν έχουν τελειώσει μαζί μας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Entertainment Weekly, το τηλεοπτικό δίκτυο CW ετοιμάζει μια τηλεοπτική μεταφορά του «Ημερολογίου» του 2004, το οποίο βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Nicholas Sparks. Η σειρά, ωστόσο, δεν θα πάρει τον ίδιο δρόμο. Σύμφωνα πάντα με το EW, το σενάριο της σειράς θα ακολουθήσει τον Noah και την Allie στην αρχή της σχέσης τους, ανάμεσα «στη φυλετική πολιτική, τις οικονομικές ανισότητες και τα κοινωνικά ήθη που κυριαρχούσαν μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο, στη Βόρεια Καρολίνα του 1940».

Αυτό, βέβαια, σημαίνει πως μάλλον δε θα δούμε τον Noah να επιστρατεύεται στον πόλεμο, ούτε τον «Lon» του James Marsden να πολιορκεί ερωτικά την Allie, ούτε το Αλτσχάιμερ που χτυπά την Allie σε μεγαλύτερη ηλικία, ούτε τον Noah να της λέει «I'll be seeing you» στο κρεβάτι του νοσοκομείου ενώ εμείς θα πλαντάζουμε στο κλάμα.

Ο πρόεδρος του CW, Mark Pedowitz, αποκάλυψε στην καλοκαιρινή περιοδεία του Television Critics Association την Τρίτη, πως οι φαν του «Ημερολογίου» δε θα πρέπει να περιμένουν να δουν τους ηλικιωμένους Noah και Allie στην μικρή οθόνη. «Δεν πιστεύω πως θα δούμε το ηλικιωμένο ζευγάρι -αυτό που γίνονται στο τέλος» είπε, πρόσθεσε όμως πως τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν καθώς το project βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο και όλα είναι ακόμα ρευστά.

Πηγή: huffingtonpost.gr


 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο