Φθινοπώρου αρχή με ισχυρές καταιγίδες!

Η πρόβλεψη καιρού της εβδομάδας για Τρίπολη, Καλαμάτα και Σπάρτη21-09-2015 12:25    Το φθινόπωρο ήρθε απότομα προκαλώντας ανυπολόγιστες, υλικές ευτυχώς προς ώρας, ζημιές σε πολλά σημεία της Πελοποννήσου. Ας δούμε τι προβλέπεται σε σχέση με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες:

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:
Μετά τις σημερινές καταιγίδες που θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση ως το βράδυ, ηπιότερη κατά πολύ φαίνεται η αυριανή μέρα για την οποία προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, θερμοκρασία στους 30ο C και πιθανότητα καταιγίδων μόνον τη νύχτα. Παρόμοιος καιρός Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή με βροχές μόνο τις νυχτερινές ώρες και θερμοκρασία που θα αγγίζει τους 28ο C.

ΤΡΙΠΟΛΗ: Από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει εκδοθεί δελτίο έκτακτων καιρικών φαινομένων καθώς αναμένονται ισχυρές καταιγίδες στο νομό της Αρκαδίας. Συγκεκριμένα για την Τρίπολη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες έως και την Πέμπτη το πρωί με τη θερμοκρασία να φτάνει έως τους 25ο C. Βελτίωση από Πέμπτη μεσημέρι με ηλιοφάνεια.

ΣΠΑΡΤΗ: Βροχερός καιρός με καταιγίδες, ήπιους ανέμους έως 4 μποφόρ και θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 28ο C το μεσημέρι της Τρίτης προβλέπεται για τη Λακωνική πρωτεύουσα. Βελτίωση την Τετάρτη με ηλιοφάνεια και χαμηλότερη θερμο9κρασία (έως 25ο C) μέχρι και την Πέμπτη το μεσημέρι όταν θα επιστρέψουν καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση όμως προβλέπεται από Παρασκευή πρωί.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο