Ο Μορέας πανηγυρίζει, εσείς συμφωνείτε;25-09-2015 12:33    «Ο αριθμός θανόντων από τροχαία στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας είναι μηδενικός από την αρχή του 2015 μέχρι και σήμερα». Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η "Μορέας Α.Ε." και παρατηρεί πως «οι λοιποί δείκτες ατυχημάτων κυμαίνονται στα χαμηλά επίπεδα των υπόλοιπων αυτοκινητοδρόμων».

Στην ανακοίνωσή της η "Μορέας Α.Ε." ξεκαθαρίζει ότι κάνει αυτές τις επισημάνσεις «με αφορμή δημοσιεύματα στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα οποία γίνεται σύνδεση του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα με την «κατά 160% αύξηση των νεκρών από τροχαία ατυχήματα σε ολόκληρη την Πελοπόννησο» (επικαλούμενα στοιχεία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου)».

Η εταιρεία σημειώνει ακόμα: «Η λειτουργία του αυτοκινητοδρόμου από το 2008 και έπειτα έχει οδηγήσει σε αισθητή βελτίωση του επιπέδου ασφαλείας στον κυκλοφοριακό διάδρομο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας. Η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και η Οδική Ασφάλεια εν γένει αποτελούν ύψιστες προτεραιότητες για την εταιρεία μας, η οποία -πέραν των τεχνικών και λειτουργικών μέσων που χρησιμοποιεί σε διαρκή βάση (ενδεικτικά: Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας, κινητές μονάδες περιπολίας και επέμβασης, επιθεωρήσεις και συντηρήσεις υποδομής, σύγχρονος εξοπλισμός στις σήραγγες και στα ανοιχτά τμήματα αυτοκινητοδρόμου)- επενδύει σημαντικά ποσά σε δράσεις για την ενημέρωση των οδηγών κάθε χρόνο. Ταυτόχρονα, το προσωπικό μας, καταβάλλει καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίζει τις βέλτιστες από πλευράς Οδικής Ασφάλειας συνθήκες για όλους τους μετακινούμενους στον αυτοκινητόδρομο».

Ο πλέον κατάλληλος όμως για να κρίνει την λειτουργία ενός αυτοκινητόδρομου είναι ο χρήστης του. Ψηφίστε στην ψηφοφορία που διενεργείται στο Pelopaspress και επιβεβαιώστε ή διαψεύστε την κρίση του Μορέα για ένα έργο που πληρώνουμε ακριβά και χρησιμοποιούμε πολύ όλοι μας!

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο