Γκαζώνει σε πείσμα των καιρών!

Το Seajets Ράλλυ Ακρόπολις έρχεται, 10-11 Οκτωβρίου στο Λουτράκι25-09-2015 12:17    Στο επιβατηγό-οχηματαγωγό Champion Jet2 της SEAJETS, της ναυτιλιακής εταιρείας που από αυτήν τη χρονιά συνδέει το όνομά της με το Ράλι Ακρόπολις, παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου για τον 9ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι (ERC), που θα διεξαχθεί στις 9-11 Οκτωβρίου 2015 με επίκεντρο για έκτη συνεχή φορά το Λουτράκι.
Εκεί έγινε η παρουσίαση του φετινού αγώνα, στον οποίο, όπως όλα δείχνουν, την παράσταση θα κλέψει η πρώτη ημέρα (Σάββατο 10 Οκτωβρίου), με τη διεξαγωγή τόσο της μεγαλύτερης ειδικής διαδρομής, SEAJETS Κινέτα-Λουτράκι, συνολικού μήκους 43,41 χλμ., όσο και της EKO Racing Κινέτα, που θα πραγματοποιηθεί μετά τη δύση του ηλίου.

Ο αγώνας θα διαρκέσει δύο μέρες, Σάββατο και Κυριακή, 10 &11 Οκτώβρη. Θα έχει 9 ειδικές διαδρομές, με μήκος 202,57 χιλιόμετρα. Δύο από αυτές είναι μικτές (άσφαλτος/χώμα), οι υπόλοιπες χωμάτινες, ενώ μία είναι νυχτερινή. Η εκκίνηση θα δοθεί από τον Ιερό Βράχη της Ακρόπολης, ενώ το κέντρο του αγώνα είναι στο Λουτράκι. O αγώνας μετρά για το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Πρωτάθλημα Rally.

To Ράλλυ Ακρόπολις 2015 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού που αποτελεί και έναν από τους βασικούς χορηγούς του Αγώνα, και διοργανώνεται με την υποστήριξη των δήμων Άργους-Μυκηνών, Κορινθίων, Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων, Μεγαρέων, Νεμέας, Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και Σικυωνίων. 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο