Έκθεση "Ελλάδος Γεύση" το Νοέμβριο στην Αθήνα16-10-2015 13:25   

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, ανοίγει τις πύλες της στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα, η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση». Πρόκειται για μια έκθεση που προβάλλει τα προϊόντα ελληνικής παραγωγής και δι’ αυτού επιδιώκει την αύξηση του εισοδήματος των εκθετών της και τους προσφέρει την προοπτική εισόδου στις νέες αγορές.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που θα διαρκέσει από την Παρασκευή 27 έως την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί 10.00-21.00,  έχει τρεις βασικούς πυλώνες: τη γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται: Live τηλεοπτικές συνδέσεις καθημερινά, Live Μαγειρική από γνωστούς σέφ γα την προβολή των προϊόντων που θα εκτίθεται στα περίπτερα της έκθεσης, επαγγελματικές B2B συναντήσεις, Κεντρικό Παντοπωλείο και Ελληνικό Μπαρ, Εκθέσεις φωτογραφίας & προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, , ημερίδες για success stories, συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα & ημερίδα με θέμα την Καινοτομία και Μηχανική Τροφίμων.

Η συμμετοχή των ιδιωτών επιχειρηματιών, πλαισιώνεται από τις Περιφέρειες, Επιμελητήρια, Δήμους και αρκετούς ακόμη κρατικούς φορείς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα www.alfaexpo.gr και  www.elladosgefsi.gr .

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο