Προσωρινή κατανομή γηπέδων στην Τρίπολη



23-10-2015 12:30   

ΤΡΙΠΟΛΗ. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης αποφάσισε για την προσωρινή παραχώρηση της χρήσης των γηπέδων Δήμου Τρίπολης (Φιλικών- Κάρτσοβας, Τεγέας, Κάψια και Ελαιοχωρίου) σε Αθλητικούς (Συλλόγους και στην Ε.Π.Σ. Αρκαδίας για να το χρησιμοποιήσουν για τις προπονήσεις και τη διεξαγωγή αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλου κατά την αγωνιστική περίοδο 2015-2016:

Α) Γήπεδο Φιλικών στους αθλητικούς συλλόγους:
Α.Ο. ΤΕΓΕΑΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ «ΑΡΗΣ» (γυναικεία ομάδα)
Α.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.
Α.Ο. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
 
Β) Γήπεδα Τεγέας και Καψιά στους αθλητικούς συλλόγους:
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΡΥΘΙΟΥ
Α.Ο. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΟΣ» Α.Ο. «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
Α.Ο. ΝΕΣΤΑΝΗΣ
Α.Ο. ΕΛΠΙΔΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΡΗΣ (ανδρικό)
ΑΠΣ ΠΑΡΝΩΝΑ
 
Γ) Γήπεδο Ελαιοχωρίου στον Αθλητικό και Γυμναστικό Σύλλογο Ελαιοχωρίου Αρκαδίας ο « ΠΑΝ »
 
Δ) Γήπεδο Παναρκαδικού στον Αθλητικό Όμιλο Τρίπολης ΑΡΗΣ (γυναικεία ομάδα ) ως δεύτερη έδρα για τους αγώνες ποδοσφαίρου της ομάδας.

Επίσης, αποφασίστηκε η παραχώρηση του γηπέδου του Λεβιδίου στον ΣΣΑ «ΟΡΧΟΜΕΝΟΣ» Λεβιδίου και στον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Ελαιοχωρίου «ΟΠΑΝ», καθώς και το γήπεδο της Κανδήλας στον «Προοδευτικό Αθλητικό Όμιλο Κανδήλας».
 
Προϋπόθεση για την παραχώρηση θα είναι ότι τα γήπεδα (αγωνιστικός χώρος κ.λ.π.) να παραδίδονται καθαρά. Επίσης για οποιαδήποτε ζημιά προκαλείται κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας των προπονήσεων και του εκάστοτε αγώνα, στο χώρο των γηπέδων (περιβάλλοντα και αγωνιστικό) είναι υποχρεωμένοι οι σύλλογοι στους οποίους παραχωρείται η χρήση τους, για την άμεση αποκατάσταση της.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο