Παραίτηση Πανδή από το Επιμελητήριο Λακωνίας30-10-2015 11:54   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Κωνσταντίνος Πανδής.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου έχει δρομολογήσει πάντως τις απαιτούμενες και σύμφωνες με τις κείμενες διατάξεις διαδικασίες για την πλήρωση της θέσης. Ο κ. Πανδής, σύμφωνα με πληροφορίες του pelopaspress, παραμένει απλό μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου από όπου και προτίθεται να συμβάλλει στη μετάβαση του Επιμελητηρίου στη νέα περίοδο.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης Πανδή έχει ως εξής:
 
«Προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Λακωνίας.                    
Μετά από εννέα έτη παραμονής στη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας και θεωρώντας πως ο κύκλος αυτός έχει πλέον κλείσει, υποβάλλω τη παραίτησή μου σήμερα 21 Οκτωβρίου 2015 από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, με την ελπίδα πως το  χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις επιμελητηριακές εκλογές του 2016 το Επιμελητήριο μας θα αναχθεί σε κονίστρα ιδεών και προτάσεων ανανέωσης του θεσμού και φορέα εκπροσώπησης της επιχειρηματικότητας στο Νομό, ούτως ώστε η διοίκηση που θα προκύψει στις επόμενες εκλογές με γεμάτη τη φαρέτρα της ιδέες και σχέδια για το μέλλον να προχωρήσει στη τετραετία που έρχεται.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδίας τα μέλη του Επιμελητηρίου που με περιέβαλλαν με την εμπιστοσύνη τους, αυτά τα εννέα έτη της πορείας μου στον επιμελητηριακό δρόμο. Ευχαριστίες πολλές εξάλλου οφείλω και στο προσωπικό του Επιμελητηρίου, το οποίο αγόγγυστα ανέλαβε μεγάλο φορτίο εργασίας και με αυτοθυσία καταφέρνει πάντα να το φέρει εις πέρας.

Με τους συνοδοιπόρους μου στη προσπάθεια αυτή, τους φίλους και φίλες μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αυτού και του προηγούμενου, δεσμευθήκαμε, τόσο στις εκλογές του 2006 όσο και στις εκλογές του 2011, πως θα αναλώσουμε χρόνο προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό  στη κοινή προσπάθεια στήριξης της Λακωνικής οικονομίας και του Λάκωνα επιχειρηματία. Παραλάβαμε ένα μικρό περιφερειακό Επιμελητήριο και πιστεύω πως όλοι μαζί καταφέραμε να το βάλουμε στις ράγες τις σύγχρονης εποχής, με νέες δομές νέα φιλοσοφία, νέο όραμα και κυρίως προσφορά.

Με τις θερμότερές μου ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτό το ταξίδι,
Κωνσταντίνος Πανδής»

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο