Πολύ επιτυχημένη η 3η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη20-11-2015 12:50   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Την Τετάρτη το βράδυ, 18 Νοεμβρίου 2015, γέμισε η αίθουσα του Κέντρου «ΑΛΑΜΠΡΑ» από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας, που συγκεντρώθηκαν, για τρίτη φορά από την ίδρυσή του, να γιορτάσουν την μνήμη του αξέχαστου λαϊκού μας βάρδου, με την ευκαιρία της επικείμενης ονομαστικής

του εορτής (26 Νοεμβρίου, Αγίου Στυλιανού), αλλά και να θυμηθούν, να τραγουδήσουν και να χορέψουν με τα καλύτερα από τα τραγούδια του.

Παρούσα ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου κι επίσημη προσκεκλημένη η αξιαγάπητη κυρία Βάσω Καζαντζίδη, που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους συναισθηματικούς δεσμούς με το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και γι’ αυτό στηρίζει κάθε εκδήλωσή του και συμπαρίσταται στην προσπάθειά του για την διάσωση και προβολή του έργου του τραγουδιστή της πονεμένης Ρωμιοσύνης. Μαζί της, η κουμπάρα και φίλη της, ιατρός κυρία Πόπη Τζανιδάκη με την οποία μοιράστηκε χαρές και λύπες από την κοινή της ζωή με τον Στέλιο Καζαντζίδη.Την εκδήλωση τίμησε, επίσης, με την παρουσία του ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης με την σύζυγό του. Ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε τα συγχαρητήριά του, πρός τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Τσαγκαρούλη και τα λοιπά μέλη του Δ.Σ., για την έως τώρα πλούσια κι επιτυχημένη πορεία του Συλλόγου.  

Η λαϊκή ορχήστρα του Συλλόγου που την αποτελούν οι: Γιώργος Κόκκορης-μπουζούκι, Κώστας Βεργυρής-μπουζούκι, Κώστας Κατσέτος-πλήκτρα, Στράτος Χατζηαναστασίου-κιθάρα, Κώστας Φραγκής-μπάσο, Νίκος Σταματάκος-κρουστά και οι  τραγουδιστές Σπύρος Κουτσοβασίλης, Φώτης Κωστάκης, Ειρήνη Χριστοφυλλάκη και Αθηνά Κοκκόλη, είχαν ετοιμάσει και παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου με τις μεγάλες επιτυχίες του Στέλιου Καζαντζίδη κι όχι μόνο. Στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος όλη η αίθουσα συνόδευε τους ερμηνευτές, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, ενώ σύντομα οι πιο μερακλήδες σηκώθηκαν για να χορέψουν τα ζεϊμπέκικα, αλλά και χορούς κυκλωτικούς.

Στη διάρκεια της γιορτής πραγματοποιήθηκε κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς με πολλά μεγάλα και μικρά δώρα, που πρόσφεραν ο Σύλλογος, αλλά και καταστήματα κι επιχειρήσεις της Σπάρτης και όλης της Λακωνίας, για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου που είναι πολιτιστικός μη κερδοσκοπικός φορέας, στηριζόμενος σχεδόν αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου απευθύνει ειλικρινείς κι εγκάρδιες ευχαριστίες στους μουσικούς και τους ερμηνευτές που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, στα μέλη και τους φίλους που στήριξαν με την αθρόα παρουσία τους την 3η Γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη, στους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς, στους χορηγούς της εκδήλωσης «Ψητοπωλείο Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ», «Καφέ STAVEDO», «Καφέ RETRO» και στους χορηγούς επικοινωνίας «Εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ» , «Ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ», «ΝΟΤΟΣ  PRESS» και « ΠΕΛΟΠΑΣ PRESS».

                    

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο