Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης διακρίθηκε στην Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού02-12-2015 12:26   

ΣΠΑΡΤΗ. Η UNICEF Ελλάδος στις 19 Νοεμβρίου στην Στοά του Βιβλίου στην Αθήνα απένειμε τα Βραβεία UNICEF 2015  σε εξέχουσες προσωπικότητες και φορείς της χώρας μας που προωθούν τα δικαιώματα του παιδιού και σε σχολεία που ξεχώρισαν σε σχετικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα δικαιώματα του παιδιού που υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.


Στην τελετή απονομής στη Στοά του Βιβλίου που συντόνισε ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας συμμετείχαν: ο Υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, ο Α΄ Υπαρχηγός Λιμενικού Αθανάσιος Χονδρονάσιος, ο Β΄ Υπαρχηγός Λιμενικού Νίκος Πατρινός, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής, η εθελόντρια της UNICEF, ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων STAR, Λόλα Νταϊφά, αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού και ο ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία, και τα παιδιά του σχολείου Muntin Nayon που στηρίζει τη UNICEF και έστειλαν ένα ξεχωριστό μήνυμα στα προσφυγόπουλα.


Μια ξεχωριστή και πολύ σημαντική συμμετοχή ήταν αυτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης. Η προσπάθεια των μαθητών, των εκπαιδευτικών και της διευθύντριας (2014-15) κ. Ελ. Παπαδόγιαννη απέσπασε τον θαυμασμό αλλά και το 3ο Βραβείο.


Συγκεκριμένα τα βραβεία δόθηκαν:


1ο Βραβείο - 3ο Δημοτικό Σχολείο Κόνιτσας Ιωαννίνων (Τάξη Δ΄).

2ο Βραβείο - 18ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού (Τάξη Δ΄).

3ο Βραβείο - Ειδικό Δημoτικό Σχολείο Σπάρτης

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο