Η Ωραία Κοιμωμένη των Βατίκων…Μήνυμα από τη Θάλασσα

Εκδήλωση για τον υποβρύχιο πολύτιμο θησαυρό των Βατίκων στη Νεάπολη07-12-2015 10:19   

ΝΕΑΠΟΛΗ. Το Eλληνικό Παράρτημα της οργάνωσης Arch International διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «ΠΑΥΛΟΠΕΤΡΙ ΚΑΙ ΟΡΜΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ – «η Ωραία Κοιμωμένη» ξύπνησε... Μήνυμα από τη Θάλασσα», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 19.00, στη Νεάπολη Λακωνίας και το ξενοδοχείο LIMIRA MARE.

Την εκδήλωση στηρίζουν ο σύλλογος «Τουλίπα Γουλιμή», η Ομοσπονδία των Βατικιώτικων Συλλόγων στην Αττική και το Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων «Ο Ξένιος Ζευς».

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

1) Barbara Jean Euser - Πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος της Arch International: «Το Παυλοπέτρι στα 50 Απειλούμενα Μνημεία του πλανήτη - Επιπτώσεις - Επιβαλλόμενες δράσεις»

2) Γιάννης Ψαρράκης, Γραμματέας του συλλόγου «Τουλίπα Γουλιμή»: «Όρμος Βατίκων και Παράκτια Ζώνη - Ανθρωπογενείς Πιέσεις και Ρυπάνσεις - Ανακοίνωση των αναλύσεων που διενεργήθηκαν από το ΕΛΚΕΘΕ, τον δήμο Μονεμβασίας και τον σύλλογο «Τουλίπα Γουλιμή».

3) Μάγδα Σωτηριανού, μέλος της Arch International και του συλλόγου «Τουλίπα Γουλιμή»: «Εξαφάνιση της Ποσειδωνίας - ο Όρμος των Βατίκων χάνει τη Ζωή του»

4) Εκπρόσωπος του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων «Ο Ξένιος Ζευς»: «Τουριστική Ανάπτυξη και Περιβαλλοντική Προστασία»

Θα ακολουθήσουν οι χαιρετισμοί των επισήμων, τοποθετήσεις των παρισταμένων και δημόσιος διάλογος.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο