Σταθερά στην πρώτη δεκάδα των επιλογών το Ναύπλιο

Η κατάταξη της trivago για τους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς των εορτών16-12-2015 10:14   

ΝΑΥΠΛΙΟ. Στην κατάταξη της trivago για τους δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς, τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για την Πρωτοχρονιά, οι πρώτοι τέσσερις δημοφιλέστεροι προορισμοί είναι σταθεροί τα τελευταία χρόνια, εναλλάσσοντας μόνο τις θέσεις τους. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αράχωβα και Πήλιο αποτελούν την πρώτη τετράδα, με την Αράχωβα να έχει σταθερά την τρίτη θέση και το Πήλιο την τέταρτη. Αθήνα και Θεσσαλονίκη εναλλάσσονται μεταξύ της πρώτης και δεύτερης θέσης, με την Θεσσαλονίκη να την καταλαμβάνει για την περίοδο γύρω από την Πρωτοχρονιά και την Αθήνα για την αντίστοιχη περίοδο των Χριστουγέννων.

Στην 7η θέση για τους Χριστουγεννιάτικους προορισμούς και την 9η για τους προορισμούς της Πρωτοχρονιάς εμφανίζεται το Ναύπλιο που παραμένει σταθερά στην πρώτη δεκάδα των δημοφιλέστερων ελληνικών τουριστικών προορισμών σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Στην εικόνα που φαίνεται η κατάταξη των προορισμών σημειώνεται επίσης η μέση διάρκεια διαμονής που κυμαίνεται μεταξύ 3 και 4 ημερών.

Σχετικά με την έρευνα

Η παραπάνω ανάλυση βασίζεται σε έρευνα που διεξήγαγε η trivago για αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ πρώτης Ιανουαρίου και 30 Νοεμβρίου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ ημερομηνιών που εμπεριέχουν το διάστημα 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου και 29 Δεκεμβρίου με 2 Ιανουαρίου.

Σχετικά με την trivago

Οι ταξιδιώτες βρίσκουν στην www.trivago.gr ιδανικά ξενοδοχεία στις καλύτερες τιμές χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά φίλτρα αναζήτησης. Η trivago είναι το μεγαλύτερο site αναζήτησης ξενοδοχείων, το οποίο συγκρίνει τιμές ξενοδοχείων από περισσότερα από 200 διαφορετικά sites κρατήσεων για περισσότερα από 700.000 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Επιπλέον, η trivago προσφέρει πάνω από 180 εκατομμύρια ratings για ξενοδοχεία σε συνδυασμό με 14 εκατομμύρια φωτογραφίες. Πάνω από 80 εκατομμύρια χρήστες το μήνα χρησιμοποιούν την trivago. Η trivago ιδρύθηκε το 2005, έχει την έδρα της στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία και αυτή τη στιγμή διαθέτει 52 διεθνείς πλατφόρμες.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο