Εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν στις εκδηλώσεις του Τρίπολη-Αρκαδία 2021!05-01-2016 13:23   

ΤΡΙΠΟΛΗ. Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο εκδηλώσεις που οργανώθηκαν από το Γραφείο Υποψηφιότητας της Τρίπολης – Αρκαδίας 2021 στις 28.12.2015.

Στην πρωινή εκδήλωση, «Τα παράπονα στο Δήμαρχο» και από τις 12.00 μέχρι τις 14.00 εκατοντάδες πολίτες συμμετείχαν στη δράση και 250 μπήκαν στον πειρασμό να αφήσουν τις ευχές τους αλλά και

τα παράπονά τους.

Το κλίμα ήταν απόλυτα θετικό και έδειξε την ωριμότητα της πρωτοβουλίας των εθελοντών της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Καταγράφτηκαν εκατοντάδες ευχές ενώ στο χάρτη της πόλης πολίτες σημείωσαν προτάσεις και προβλήματα. Τα προβλήματα που κατέγραψαν οι πολίτες αφορούν καθημερινά ζητήματα της πόλης, όπως τα αδέσποτα ζώα, τα σκουπίδια και το παρκάρισμα στο κέντρο της πόλης μέχρι ζητήματα όπως το κάπνισμα στους δημόσιους χώρους και η διαφάνεια στις αποφάσεις των δημόσιων οργάνων. Οι 10 εθελοντές που υποστήριξαν την εκδήλωση μέσα στο επόμενο διάστημα θα οργανώσουν τις προτάσεις των πολιτών και θα τις καταθέσουν με την μορφή υπομνήματος το Δημοτικό Συμβούλιο και το Δήμαρχο Τρίπολης.   

Και η απογευματινή εκδήλωση «Ο Μεγάλος Τσακώνικος» συγκέντρωσε εκατοντάδες φίλους του παραδοσιακού χορού σε μια ιδιαίτερη δράση προς τιμή της ελληνικής παράδοσης. Για πάνω από δύο ώρες μέλη των χορευτικών συλλόγων της Τρίπολης αλλά και απλοί πολίτες χόρεψαν στους ρυθμούς παραδοσιακών μουσικών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και φίλοι του Τσακώνικου χορού που ήρθαν από τη Λακωνία αλλά και από την Αθήνα. Η πρωτοβουλία αυτή της ομάδας των εθελοντών της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας μαγνητοσκοπήθηκε και θα υπάρχει διαθέσιμη στη σελίδα της δράσης στο  Facebook.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο