Ο τηλεοπτικός σταθμός Best και στη Λακωνία!

Η Λακωνία προσδοκά να βγει από την τηλεοπτική απομόνωση.13-01-2016 14:06   

ΣΠΑΡΤΗ. Στη Λακωνία εγκαθίσταται μέσα στον Ιανουάριο το Περιφερειακό Κανάλι της Πελοποννήσου Best tv. Πρόκειται για ένα από τα πρώτα σε τηλεθέαση τηλεοπτικά δίκτυα της νοτίου Ελλάδος με έδρα την Καλαμάτα και κοινό τηλεθεατών που ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο πολιτών. Στη Σπάρτη δημιουργεί μόνιμες εγκαταστάσεις, γραφείο και studio, με σκοπό να αναδείξει τη Λακωνία στην νότια Ελλάδα και να μεταφέρει τις σημαντικές και κρίσιμες στιγμές και της Λακωνικής κοινωνίας άμεσα και καταλυτικά στα κέντρα των αποφάσεων. Η κάλυψη του Νομού Λακωνίας ξεκινά άμεσα αφού βούληση της διοίκησης του Best tv είναι να αποκτήσει και η Λακωνία ένα δυνατό βήμα έκφρασης και διεκδίκησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Best tv έρχεται για να αλλάξει τον απαρχαιωμένο τηλεοπτικό χάρτη στη Λακωνία και να δώσει την ευκαιρία σε κάθε πολίτη να εκφράσει άποψη και γνώμη μιας και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει  αυτή η δυνατότητα. Η δυνατότητα που δίνει η ψηφιακή τεχνολογία έχει ήδη φέρει τα αξιόπιστα Περιφερειακά Κανάλια σε κάθε σπίτι των πόλεων και των χωριών.

Με τεχνική υποδομή που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τηλεοπτικά δίκτυα του κέντρου η τηλεόραση Best έχει δημιουργήσει κατά τόπους δυναμικές ομάδες συνεργασίας και studio με πιο πρόσφατη την ομάδα της Αχαϊας στην Πάτρα. Επόμενο βήμα είναι η Λακωνία όπου μάλιστα σκοπεύει να συνεργαστεί και  με στελέχη έγκυρων ΜΜΕ που θα καλύπτουν την ειδησεογραφία σε ολόκληρο τον Νομό αποκλειστικά για το Best.

Η τηλεόραση Best είναι ένα από τα ΜΜΕ που έχουν αναπτυχθεί απο Best media group μαζί με δύο ραδιόφωνα, το Ηχω 99,6 και το Best radio 97,3 καθώς και την ιστοσελίδα Besttv.gr

Σήμερα προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε όλους τους Νομούς της Πελοποννήσου (Αρκαδία, Μεσσηνία, Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Αχαϊα, Ηλεία), στην νότια Στερεά, στα νησιά του Ιονίου, στον Αργοσαρωνικό και στα Κύθηρα. Στόχος του καναλιού είναι μέσα στο 2016 να υπάρχει χαρακτηριστική εκπροσώπηση όλων των περιοχών τόσο μέσα από το μαχητικό δελτίο ειδήσεων που προσφέρει όσο και μέσα από εκπομπές και ζωντανές μεταδόσεις. Άλλωστε η τηλεόραση Best διαθέτει έναν αξιόμαχο στόλο εξωτερικών μεταδόσεων ικανό να καλύψει εθνικά αλλά και διεθνή γεγονότα και εκδηλώσεις όπως για παράδειγμα έκανε στο Eurobasket στο Ζάγκρεμπ ή σε Πανελλήνιες περιοδείες πολιτικών αρχηγών.

«Η Λακωνία είναι φίλη και σύμμαχος κοινωνία κι έχουμε υποχρέωση να  αναδείξουμε τις καλές στιγμές και τα άλυτα προβλήματα και να την βοηθήσουμε» είναι η θέση του επικεφαλής Νίκου Μπελόγιαννη. «Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Λακωνίας πρέπει να τα αξιοποιήσει όλη η Πελοπόννησος και σε αυτό θα συμβάλλουμε ζητώντας και τη συνεργασία των Λακώνων πολιτών» τόνισε χαρακτηριστικά στην πρώτη συνάντηση συνεργασίας με τα στελέχη της Λακωνίας.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον Best να εστιάζει επίμονα σε θέματα Ανάπτυξης, Κοινωνίας, Αγοράς, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Διοίκησης κ.α.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο