Το Περιφερειακό τμήμα της ΕΣΝΕ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Επαναδραστηριοποίηση με ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες11-02-2016 13:09   

ΠΑΤΡΑ. Το Περιφερειακό Τμήμα του ΕΣΝΕ (Εθνικός Σύνδεσμος Νοσηλευτών Ελλάδος), με σχετική ανακοίνωσή του, ενημερώνει ότι από το 2015 επαναδραστηριοποιείται με βασικό στόχο την «προαγωγή και ανάπτυξη της Νοσηλευτικής ως Επιστήμης και Τέχνης και την εξασφάλιση παροχής υψηλής στάθμης νοσηλευτικής φροντίδας στο κοινωνικό σύνολο».

Στο πλαίσιο αυτό, στη διάρκεια της περσινής χρονιάς δρομολογήθηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «Σεμινάριο Χημειοθεραπείας» με τη συμμετοχή 40 Νοσηλευτών. Για το 2016, έχει δρομολογηθεί η Ημερίδα του ΓΝ Άγιος Ανδρέας στις 9 Απριλίου στο Συνεδριακό χώρο του ΑΤΕΙ Πάτρας ενώ για τον Οκτώβριο του 2016, έχει προγραμματιστεί η διοργάνωση του  4ου Πανελλήνιου Συμποσίου Νοσηλευτικής Ογκολογίας του Τομέα Ογκολογίας του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδος στην Πάτρα.

Προς το παρόν πάντως, το Περιφερειακό Τμήμα της ΕΣΝΕ κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 18.00, στην «Αγορά Αργύρη» (Αγίου Ανδρέου και Αράτου), στην Πάτρα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής μάλιστα θα τιμηθούν οι αφυπηρετούσες Καθηγήτριες του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Πάτρας κα Γεωργία Θεοδωρακοπούλου και Μαρία Παπαδημητρίου για την προσφορά τους στη Νοσηλευτική.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο