Ο Σύλλογος Βαχιωτών Λακωνίας έκοψε την πίτα του



16-02-2016 11:03   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Σύλλογος Βαχιωτών Λακωνίας τη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια κοπή πίτας στο μαγαζί «Ρεβαΐζι», που βρίσκεται στη Θερμοπυλών 28 στο Πειραιά.

Ο Σύλλογος, με σχετική ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά «τους συγχωριανούς και φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν το Σύλλογο μας για άλλη μια φορά»! Επιπλέον, ευχαριστεί «τον κύριο Θεοδωράκο Κυριάκο Πρόεδρο Τοπικού του χωριού που βρίσκεται σε κάθε κάλεσμα μας κοντά μας και μας βοηθάει όπως μπορεί».

Το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας έτυχε στη μικρή Αναστασία Ι. Μαρίνου (ΝΟ:50) που κέρδισε μια εικόνα, προσφορά του κυρίου Διακουμάκου Στέλιου, Προέδρου του Συλλόγου.

Χαιρετισμούς και ευχές στην εκδήλωση απέστειλαν ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Γρηγοράκος, η Αντιπεριφερειάρχης Αδαμαντία Τζανατέα, ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Ανδρεάκος Πέτρος και ο Αντιδήμαρχος Χριστοδουλάκος Αποστόλης καθώς δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω αναλυμένων υποχρεώσεων.

Τέλος, ο Σύλλογος ευχαριστεί «πολύ για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση μας το κ. Λεουτσάκο Νίκο και τον Γιο του Λεουτσάκο Πιέρρο, ιδιοκτήτες του καταστήματος καθώς και το άψογο προσωπικό του. Ευχαριστούμε και το φούρνο «Μαθιουδάκης» και τον Πουλάκο Ηλία Σ. για την υπέροχη βασιλόπιτα που μας έφτιαξαν.

Ευχαριστούμε πολύ τα Διοικητικά Μέλη Διακουμάκο Στέλιο, Μιχαλακάκου Νίκη, Θεοδωράκο Μιχάλη, Σαμπατάκο Παναγιώτη Π., Γερακουλάκο Ιωάννη, Διακουμάκο Βασίλη, Γερακάρη Νίκο, Σταματάκη Γερμανό, Κατσιμάρδου-Σαραντάκου Ελένη, Λάσκαρη Παναγιώτη και Πουλάκο Κωνσταντίνο , που και αυτή τη φορά βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας Κατσιμάρδου-Σαραντάκου Ελένη,  Διακουμάκο Ιωάννη , Γούδη Βασίλειο  Ξενοδοχείο «Κάστρο Μαΐνη», Δεμοιράκο Γιώργο «Ταβέρνα Η Καλή Καρδιά», Γρηγοράκο Γρηγόρη «Ταβέρνα Η Δροσοπηγή», Boutique Hotel & Spa «Πέτρα και Φως», Κουμεντάκο Αντώνη, Παναγιωτάκο Βασίλειο και Δημήτρη, Λαμπρινάκο Σταμάτη «Ταβέρνα ο Βαγγέλης», Ραφαηλίδης Γρηγόρη και Λεωνίδα ,Αργειτάκου Μπέτυ «Κομμωτήριο Στυλ και Άποψη» και την Αδοσίδη Δέσποινα».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο