Η Πελοπόννησος Α.Ε. στη Διεθνή Έκθεση Προϊόντων στο YIWU17-02-2016 09:50   

Η Πελοπόννησος Α.Ε. πρόκειται να συμμετάσχει στην Έκθεση Προϊόντων « YIWU Fair Spring: Imported Commodities Fair» η οποία διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά από 13 έως 16 Μαΐου 2016 στο Διεθνή Εκθεσιακό χώρο της πόλης YIWU, στην επαρχεία Zhejiang της Κίνα

Η αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.» στο πλαίσιο προβολής και προώθησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου πρόκειται να συμμετάσχει, ως η μοναδική περιφέρεια από την Ελλάδα , αλλά και μοναδική εθνική συμμετοχή της χώρας, στην Έκθεση Προϊόντων « YIWU Fair Spring: Imported Commodities Fair» η οποία διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά από 13 έως 16 Μαΐου 2016 στο Διεθνή Εκθεσιακό χώρο της πόλης YIWU, στην επαρχεία Zhejiang της Κίνας. Η έκθεση αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες ανερχόμενες Διεθνείς Εκθέσεις Προϊόντων στον κόσμο, καθώς η Yiwu έχει μετατραπεί σε ένα σημαντικό κέντρο διανομής των παγκόσμιων πρώτων υλών και μια σημαντική πλατφόρμα συναλλαγών στον τομέα του παγκόσμιου εμπορίου.

Στο χώρο της Πελοποννήσου υπάρχει η δυνατότητα φυσικής παρουσίας των εκπροσώπων των εξαγωγικών επιχειρήσεων, δειγματισμού Πελοποννησιακών προϊόντων, διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, καθώς και πώληση προϊόντων. Επιπροσθέτως, κατά τη διάρκεια της έκθεσης ανάλογα με τη συμμετοχή, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν b2b συναντήσεις.

Οι εξαγωγείς που επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται όπως αποστείλουν μέχρι και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο email [email protected] όπου θα αναγράφουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους και η οποία θα συνοδεύεται από κείμενο παρουσίασης των προϊόντων στην αγγλική γλώσσα και λογότυπο της Εταιρείας. Προς διευκόλυνση σας, επισυνάπτεται λίστα με τα προϊόντα που άπτονται στο ενδιαφέρον της έκθεσης.

Διευκρινίζεται ότι τα έξοδα ενοικίασης – κατασκευής περιπτέρου, διαμονή κατά την περίοδο της Έκθεσης και έξοδα μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Σαγκάη στην πόλη Yiwu παρέχονται δωρεάν.

Με δεδομένο την καλύτερη δυνατή παρουσία της Πελοποννήσου και τη βελτιστοποίηση των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων, σας πληροφορούμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μετά  την ολοκλήρωση των αιτήσεων συμμετοχής, θα ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες εξαγωγείς για τα διαδικαστικά της συμμετοχής τους

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο