Κόκκινη Νύχτα στην Καλαμάτα για το τέλος των εκπτώσεων!25-02-2016 13:16   

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα η «Κόκκινη Νύχτα».

Η «Κόκκινη Νύχτα», σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών, θα περιλαμβάνει «ανοιχτά καταστήματα μέχρι το ξημέρωμα, τιμές τόσο χαμηλές που θα προκαλέσουν ...σοκ, μουσικές, χορευτικές, εικαστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, κεράσματα και πολλές άλλες εκπλήξεις».

Η «Κόκκινη Νύχτα» θα σηματοδοτήσει τη λήξη των χειμερινών εκπτώσεων ενώ φιλοδοξείται να καταστήσει την Καλαμάτα επίκεντρο της εμπορικής κίνησης στη Νότια Πελοπόννησο και ευρύτερα.

Πρόκειται για μια βραδιά αφιερωμένη στους εμπόρους και στους καταναλωτές που στοχεύει στην τόνωση της αγοράς της πόλης αλλά και να δώσει τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες να κάνουν συμφέρουσες αγορές και να διασκεδάσουν!

Η «Κόκκινη Νύχτα» έρχεται να συμπληρώσει τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι «Λευκές Νύχτες», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην πόλη τα προηγούμενα τρία χρόνια, το τελευταίο Σαββατόβραδο του Αυγούστου. Η Καλαμάτα γέμισε κόσμο, που έφτασε από διάφορα σημεία της Πελοποννήσου και αλλού και απόλαυσε μουσική και τραγούδια σε πολλά σημεία της πόλης, ενώ κατά την ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων είχε τη δυνατότητα να αγοράσει σε χαμηλές τιμές ό,τι έχει ανάγκη ένα νοικοκυριό, ο άνδρας, η γυναίκα, το παιδί.

Έγκριση «Κόκκινης Νύχτας» από Περιφέρεια και Αποκεντρωμένη Διοίκηση

Σημειώνεται πως το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στη συνεδρίαση της 15ηςΦεβρουαρίου 2016, ενέκρινε - με την υπ’ αριθμ. 28/2016 απόφασή του – «την παράταση του εθνικού πλαισίου ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων στο Δήμο Καλαμάτας το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου του έτους 2016 και συγκεκριμένα από τις 6.00 μ.μ. ώρα έως και τις 03.00 π.μ. της Κυριακής 28 Φεβρουαρίου του έτους 2016, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης με τίτλο «Κόκκινη Νύχτα»».

Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης με απόφασή του έκρινε νόμιμη την απόφαση 19/2016 του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας σχετικά με τη «διοργάνωση χειμερινής εκδήλωσης «Κόκκινη Νύχτα» για την ενίσχυση του εμπορικού και επαγγελματικού ιστού της πόλης».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο