Για 4 μέρες, όλη η Ελλάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα!

Δείτε το σποτ της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση»08-03-2016 10:04   

Με τα τρία βασικά συστατικά της Έκθεσης που είναι η γαστρονομία, ο τουρισμός και ο πολιτισμός, οι διοργανωτές φιλοδοξούν να ετοιμάσουν το πιο ξεχωριστό πιάτο που δοκιμάσαμε τον τελευταίο καιρό!  Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα από τις 15 έως τις 18 Απριλίου και η «Ελλάδος Γεύση» υπόσχεται ότι θα είναι για όλους εμπειρία!

Ένα σκηνικό μιας άλλης Ελλάδας θα περιμένει τους επισκέπτες της Έκθεσης για να γευτούν παραδοσιακά προϊόντα μαγειρεμένα από τους καλύτερους σεφ σερβιρισμένα στην πλατεία του χωριού! Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» θα προσπαθήσει να μας μεταφέρει στα ήθη, στα έθιμα & την επιχειρηματικότητα του χωριού μας, του νησιού μας, του τόπου των διακοπών μας, του τόπου που μπορούμε να δραστηριοποιηθούμε επαγγελματικά.

Στην Έκθεση περιλαμβάνονται:
-Live Μαγειρική από γνωστούς σέφ
-επαγγελματικέςB2B συναντήσεις
-Ελληνικό Παραδοσιακό Παντοπωλείο&Ελληνικό Μπαρ
-Εκθέσεις φωτογραφίας&προβολές ταινιών
-μουσικοχορευτικές παραστάσεις
-ομιλίες με θέμα successstories
-συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα
-ημερίδα με θέμα την Καινοτομία και Μηχανική Τροφίμων

Η διαδραστικότητα, η αλληλεπίδραση, η ψυχαγωγία, η ενημέρωση και η απασχόληση του επισκέπτη είναι τα χαρακτηριστικά της Έκθεσης«Ελλάδος Γεύση».

Αν είστε παραγωγός  και θέλετε να προβάλλετε τα προϊόντα σας τότε η«Ελλάδος Γεύση» είναι η  Έκθεση για εσάς, λένε οι διοργανωτές της και σας καλούν να λάβετε μέρος με την προοπτική της εισόδου σε νέες αγορές! Σημειώνουν δε ότι οι συμμετοχές ιδιωτών πλαισιώνονται από τις Περιφέρειες, Δήμους και αρκετούς ακόμη κρατικούς φορείς.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και του Δήμου Περιστερίου. Επίσης, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.


Περισσότερες πληροφορίες
www.elladosgefsi.gr  www.alfaexpo.gr
Facebook/Ελλάδος Γεύση
Ώρες Λειτουργίας
10.00-21.00

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο