#4 έκθεση LOCAL ON, spring art fusion, 27-30 Απριλίου στη Σπάρτη

Συνάντηση εργασίας και προετοιμασίας αύριο το απόγευμα στην Πλατεία Δούκα22-03-2016 13:05   

ΣΠΑΡΤΗ. Ανοιξιάτικο παζάρι χειροποίητων ειδών διοργανώνει 27-30 Απριλίου η ομάδα Activate Now//Ενεργοποίηση Τώρα στο γνώριμο πια μέρος του Παλαιού Μεταξουργείου Σπάρτης. Εκεί η Ομάδα θα προσπαθήσει να δημιουργήσει για 4 μέρες ένα τόπο συνάντησης «τροπικών αλλά και τοπικών πλασμάτων και αντικειμένων, γεμάτο από μυρωδιές, υφές, ήχους και χρώματα», ένα σημείο συνύπαρξης εκείνων που ασχολούνται με τη φροντίδα της χλωρίδας και αυτών που κατασκευάζουν ιδιαίτερα αντικείμενα.

Εκεί η άνοιξη θα έρθει από αντικείμενα φτιαγμένα από χαρτί, μέταλλο, κλωστή, πηλό, ύφασμα, πλαστικά, πίξελς ή μικροεπεξεργαστές που με φόντο άνθη και φυτά θα προσπαθήσουν σε αυτές τις συνθήκες να ευδοκιμήσουν και να ανθίσουν.

Πηγή έμπνευσης ο Ελύτης που έγραψε ότι «Την άνοιξη αν δεν τη βρεις τη φτιάχνεις!» και η ρήση «Τι κοινό μπορεί να έχει ένας κατασκευαστής κοσμημάτων με έναν κηπουρό;  Ποιος από τους δύο φροντίζει παραπάνω τα αγαπημένα του δημιουργήματα; Θα μπορούσε ένα παλιό μεταξουργείο να μετατραπεί σε ένα παράξενο θερμοκήπιο; δηλαδή σε έναν χώρο με κατάλληλες περιβαλλοντολογικές συνθήκες για να αναπτυχθούν άνθη και φυτά μαζί με εξαιρετικά ταλέντα και δεξιότητες στις εφαρμοσμένες τέχνες;» [palacio]

Η ομάδα Activate Now//Ενεργοποίηση Τώρα απευθύνει κάλεσμα σε καλλιτέχνες/ιδες, τεχνίτες/τριες, αλλά και σε ανθοπώλες, ανθοκαλλιεργητές και γενικότερα σε όσους θα ήθελαν να παρουσιάσουν τα έργα τους με θέμα την άνοιξη όπως αυτοί την ερμηνεύουν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή τη γιορτή της άνοιξης έως τις 29 Μαρτίου εδώ. Σημειώστε ότι κάθε συμμετέχοντας συμβάλει με δωρεά το ποσό των 30 ευρώ για τη διεξαγωγή της έκθεσης (ηλεκτροδότηση, οργάνωση, διαφήμιση) μέχρι τις 10 Απριλίου.

Αύριο Τετάρτη μάλιστα, στις 19.30, στον πολυχώρο «Βασιλάντζελο» στην Πλατεία Δούκα, θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση μελών της ομάδας και όσων ενδιαφέρονται για την γιορτινή ανοιξιάτικη διοργάνωση.

#4 έκθεση LOCAL ON, spring art fusion
Οργάνωση: ομάδα «Αctivate now//Ενεργοποίηση τώρα»

Email: [email protected]

Facebook: Activate Νow- Ενεργοποίηση Τώρα

Site: www.activateyourparticipation.wordpress.com/

τηλέφωνο: Μαρία Ίριδα: 698-4490-814

Άνοιξη θρύψαλο μενεξεδί

Άνοιξη χνούδι περιστέρας

Άνοιξη σκόνη μυριόχρωμη

[…]

Άνοιξη μούρο αδάγκωτο

Άνοιξη βιδωτό φιλί

Άνοιξη χάσμα της λιποθυμιάς

[…]

Άνοιξη δόντι λυσσαλέο

Άνοιξη φούξια του παροξυσμού

Άνοιξη αρτεσιανό ηφαίστειο[…]

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο