Ημερίδα για την προώθηση του Τουρισμού Υγείας στην Πελοπόννησο23-03-2016 13:25   

ΤΡΙΠΟΛΗ. Ημερίδα με τίτλο « Ανάπτυξη και προώθηση της Πελοποννήσου ως προορισμός Τουρισμού Υγείας » συνδιοργανώνεται από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, ώρα 17:00 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στο 2ο χλμ. Παλαιάς επαρχιακής οδού Τρίπολης Τεγέας στην Τρίπολη.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν στην ημερίδα ο Δρ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και η κα Αικατερίνη Καρνιαδάκη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Τον συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Κεντρικός εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης M.D, Ph.D, Director της healthcare cybernetics ο οποίος θα αναφερθεί στον τρόπο προώθησης και στην αξία του Τουρισμού Υγείας. Επιπλέον εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από την κα Αγγελική Κατσάπη Διεθνής Επιθεωρήτρια Υπηρεσιών Υγείας – Ιατρικού Τουρισμού, Temos International (Πιστοποίηση και Διαπίστευση) και από την κα Κατερίνα Εξακουστίδου MBA, Co owner, Vitabroad (Ο ρόλος της Διαμεσολάβησης)

Το Πρόγραμμα της Ημερίδας έχει ως εξής:
17:00 – 17:30  
Προσέλευση καλεσμένων

17:30 – 17:45  
Χαιρετισμός του Προέδρου Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Δρ. Κωνσταντίνου Μαρινάκου

18:00 – 19:00  
Θέμα Ομιλίας: Master Plan “Health in the Peloponnese” – Ανάπτυξη και προώθηση της Πελοποννήσου σαν προορισμός Τουρισμού Υγείας.
Ομιλητής: Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης M.D, Ph.D, Director της healthcare cybernetics

19:00 – 19:30  
Θέμα Ομιλίας: Η πιστοποίηση ποιότητας και ασφάλειας στον Τουρισμό Υγείας: Διασφάλιση της προοπτικής βιωσιμότητας και ανάπτυξης στον κλάδο.
Ομιλητής: Αγγελική Κατσάπη Διεθνής Επιθεωρήτρια Υπηρεσιών Υγείας – Ιατρικού Τουρισμού, Temos International

19:30 – 20:00  
Θέμα Ομιλίας: Ο ρόλος της διαμεσολάβησης.
Ομιλητής: Κατερίνα Εξακουστίδου MBA, Co owner, Vitabroad

20:00 – 20:15  Συμπεράσματα Ημερίδας από την Προέδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κα Καρνιαδάκη Αικατερίνη

20:15
Ανοιχτή Συζήτηση

21:00
Ξενάγηση στους χώρους του Κέντρου για όσους το επιθυμούν
Κέρασμα προς τους καλεσμένους

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο