«Μνημόνια και Επιπτώσεις στην Υγεία του Πληθυσμού»

Εκδήλωση-ομιλία του ΕΠΑΜ Νότιας Πελοποννήσου στην Καλαμάτα23-03-2016 11:16   

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Το Ε.ΠΑ.Μ Περιφέρειας Νοτίου Πελοποννήσσου διοργανώνει το Σάββατο  26 Μαρτίου στις 18.00 ανοικτή εκδήλωση - ομιλία στην αίθουσα Φιλαρμονικής Καλαμάτας, οδός Υπαπαντής 25 με κεντρικό θέμα «Μνημόνια και Επιπτώσεις στην Υγεία του Πληθυσμού. Υπάρχει λύση και Προοπτική!».

Στην εκδήλωση  θα μιλήσουν, κατά σειρά:

Ο κ. Νίκος Κατσαρός Καθηγητής Χημείας, Επιστημονικός Συνεργάτης του Ερευνητικού Κέντρου Δημόκριτος, πρώην Πρόεδρος του ΕΦΕΤ και της Ένωσης Ελλήνων Χημικών με θέμα : Η Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων -TTIP- και οι επιπτώσεις της στην υγεία των καταναλωτών.
ο κ. Ανδρέας Γιαννουλόπουλος, Γιατρός Καρδιολόγος - Πνευμονολόγος, Επικεφαλής του Πανεπιστημονικού Μετώπου της Χώρας και του  Απόδημου Ελληνισμού και μέλος Εθνικού Συμβουλίου για τις Γερμανικές αποζημιώσεις, με θέμα : Πού οφείλεται η κατακόρυφη αύξηση της νοσηρότητας στο Δυτικό κόσμο; Τί προτείνουν οι γιατροί για την αντιμετώπιση της.

Ο Γ.Γ του Ε.ΠΑ.Μ.,  κ. Δημήτρης Καζάκης, Οικονομολόγος – αναλυτής με θέμα : Υπάρχει Λύση ! Θα αποκαλύψει τους τρόπους και θα προτείνει τη λύση για να βγει η Πατρίδα μας από το αδιέξοδο και την καταστροφή που την απειλεί.

Μετά τις τοποθετήσεις των ομιλητών θα επακολουθήσει διάλογος με το κοινό.

Επικοινωνία:  [email protected]

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο