Λαμπρή η παρουσία της Φιλαρμονικής της Δ. Μάνης στην Καρδαμύλη

Στις 22 και 25 Μαρτίου στις επετειακές εκδηλώσεις18-04-2016 11:03   

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Με ιδιαίτερη τιμή και λαμπρότητα έγιναν εφέτος οι εκδηλώσεις  στις 22 Μαρτίου στον ιερό ναό Αγ. Σπυρίδωνα στην παλαιά Καρδαμύλη και την 25η Μαρτίου στην παρέλαση όπου σύσσωμος ο Δήμος με επικεφαλής  το Δήμαρχο κ. Ιωάννη Μαραμπέα και τους αντιδημάρχους κ. Φωκέα, Χρηστέα κα καθώς και μεγάλο πλήθος κόσμου ήταν παρόντες  για να τις απολαύσει.

Ευχάριστη έκπληξη προκάλεσε η νεοϊδρυθείσα Φιλαρμονική που έκλεισε τον πρώτο χρόνο δημιουργίας της καθώς και η χορωδία του Δήμου Δυτικής Μάνης. Με την παρουσία τους τράβηξαν  όλων τις καρδιές και τα βλέμματα. Στις 22 Μαρτίου η Φιλαρμονική -Χορωδία έπαιξαν και τραγούδησαν ελληνικά εμβατήρια και δημοτικά τραγούδια κλείνοντας με τον Εθνικό  Ύμνο  συγκινώντας  τους παρευρισκομένους .Στις 25 Μαρτίου μετά τις καταθέσεις στεφάνων ακολούθησε ενός λεπτού σιγή και εν συνεχεία η ανάκρουση του  Εθνικού   Ύμνου και  των εμβατήριων  «Όλη δόξα, όλη χάρη», «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει» , «Η Σημαία»  και  «Μακεδονία Ξακουστή» όπου και έκλεισαν την παρέλαση μετά το πέρας των σχολείων .

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα ενεργά μέλη της Φιλαρμονικής  και στον μαέστρο της Δράμπαλη Αναστάσιο. Μια νέα δημιουργία όπου είχε τόσο μεγάλη ανάγκη ο Δήμος μας ήρθε για να μείνει προσφέροντας χαρά και ελπίδα για τα παιδία και τον τόπο προσφέροντας έναν άλλο πολιτισμό.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο