Γούργαρης: «Ας κόψουν από τις διαφημίσεις για να εξοπλίσουν το ΚΤΕΟ Κορινθίας»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνει τα δημόσια ΚΤΕΟ στους ιδιώτες και προκαλεί και από πάνω02-02-2017 10:11   

ΤΡΙΠΟΛΗ. Σε ανακοίνωσή του, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Βαγγέλης Γούργαρης αναφέρεται στην απόφαση που ελήφθη από την  πλειοψηφία του ΠΕΣΥΠ στη συνεδρίαση της 16ης Ιανουαρίου για παραχώρηση του δημοσίου ΚΤΕΟ Κορινθίας σε ιδιώτες.

«Πρόκειται για ΚΤΕΟ με πλήρη εξοπλισμό που είναι σε ετοιμότητα λειτουργίας από καιρό, από τότε που έγινε αποκατάσταση ορισμένων προβλημάτων που προκλήθηκαν από μερική υποχώρηση του εδάφους παλαιότερα», σημειώνεται στην ανακοίνωση ενώ παράλληλα επισημαίνεται ότι «Παρά τον ανταγωνισμό από τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ, το 2011 μέχρι τα μισά του 2012 που διεκόπη η λειτουργία του, το δημόσιο ΚΤΕΟ Κορινθίας είχε κέρδη περίπου 1.500.000 €».

Ο κ. Γούργαρης καταγγέλλει πως, «πρώτα σταμάτησαν τη λειτουργία του ΚΤΕΟ με συνέπεια το έργο του να πάει στους ιδιώτες και τώρα τους δίνουν και τις εγκαταστάσεις του».

Η Λαϊκή Συσπείρωση υποστηρίζει ότι το ΚΤΕΟ Κορινθίας «μπορεί να ξαναλειτουργήσει ως δημόσιο άμεσα, αρκεί το πιστοποιημένο προσωπικό του, που έχει αποσπαστεί στις υπηρεσίες συγκοινωνιών να ξαναπάει στη δουλειά του και να επιλυθούν μικροπροβλήματα που μπορεί να προκάλεσε η αδράνεια των τελευταίων ετών».
Μάλιστα, καλεί την Περιφέρεια να «κόψει η Περιφέρεια μερικές χιλιάδες Ευρώ από τα εκατομμύρια που σκορπά για διαφημίσεις και να εξοπλίσει το ΚΤΕΟ Κορινθίας και με κάποια μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ενδεχομένως να χρειαστούν».

«Αυτή είναι η αλήθεια για το δημόσιο ΚΤΕΟ Κορινθίας. Η κ. Νικολάκου και όσοι άλλοι δηλώνουν δεξιά και αριστερά ότι η Περιφέρεια ανοίγει τα δημόσια ΚΤΕΟ να σταματήσουν να προκαλούν», καταλήγει η ανακοίνωση.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο