Συγκίνηση και αγωνία! Στον προσομοιωτή της ΝASA ο Τατούλης και οι συνεργάτες του!

Τελικές δοκιμές πριν απο την «εκτόξευσή» τους στο Διάστημα!10-02-2017 17:30   

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο και σε ειδικές εγκαταστάσεις της ΝΑSΑ έγιναν οι τελευταίες δοκιμές πριν την εκτόξευση του ειδικού διαστημικού σκάφους / taxi  που θα μεταφέρει την ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο διάστημα και σε τροχιά γύρω από τη Γή.

Ο Πέτρος Τατούλης και οι συνεργάτες του κ. κ. Νικολάκου, Αλειφέρη και Μαντάς έθεσαν τους εαυτούς τους στη διάθεση της ΝΑSA προκειμένου να επιχειρηθεί το συντομότερο δυνατόν η επιχείρηση. Mάλιστα οι ναυπηγοί της NASA, ονόμασαν το σκάφος προς τιμήν της Περιφέρειας «Μυθικό Πήγασο».Η επιχείρηση αυτή θα επισπεύσει την ολοκλήρωση της Διαστημικής Πύλης Καλαμάτας.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν εφημερίδες της Καλαμάτας υπήρχαν σοβαρές ενστάσεις για το ενδεχόμενο ατυχήματος. Στενοί συνεργάτες του Περιφερειάρχη ισχυρίζονται ότι δεν θα πρέπει να «πετάξει» στο διάστημα όλη η ηγετική ομάδα της Μεσσηνίας. Θα έπρεπε να συμμετέχουν αντιπεριφερειάρχες και από άλλους Νομούς έτσι ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να υπάρχει διάδοχος κατάσταση στη Μεσσηνία, ενώ με τη συμμετοχή και των άλλων αντιπεριφερειαρχών θα υπάρχει και δικαιότερη αντιπροσώπευση της Πελοποννήσου.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν σφόδρα δυσαρεστημένο τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Νίκα επειδή δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή ενώ ανεξήγητη είναι η ικανοποίηση που εκφράζουν Γόντικας και Πατσαρίνος για τη σύνθεση της συγκεκριμένης αποστολής.

Στόχος της αποστολής είναι οι αιρετοί να καταγράψουν από εκεί τα δεδομένα για την Πελοπόννησο αλλά και να απελευθερώσουν κωδικοποιημένο σήμα προς άλλους κόσμους και γαλαξίες τόσο για το έργο που έχει επιτελέσει η Περιφέρεια όσο και την φιλοδοξία της Περιφερειακής Αρχής να διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στη σύμπραξη με ηγέτες από άλλους Γαλαξίες και Κόσμους.

Η «εκτόξευση» θα γίνει σε χρόνο που θα καθορίσει η ΝASA σε συνεργασία με τον Πέτρο Τατούλη που είναι και ο πλοηγός της επιχείρησης.

Από τον πύργο ελέγχου θα παρακολουθούν σε απευθείας σύνδεση με το πλήρωμα ο υπουργός κ Παπάς και ο πρόεδρος του Περιφερειακού κ. Σκούρος.

[ 'Οπου δεν πίπτει λόγος... πίπτει χιούμορ!]

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο