Συνελήφθησαν δύο άτομα για κλοπή και για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα στη Μεσσηνία

Κατασχέθηκαν πάνω από 3 κιλά λαθραίου καπνού και χρήματα18-02-2017 11:48   

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παράβασης του Τελωνιακού Κώδικα
 

Συνελήφθησαν, στις 17.2.2017 το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 και 40 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για –τα κατά περίπτωση- αδικήματα της κλοπής και της παράβασης του Τελωνιακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο 32χρονος και ο 40χρονος, στις 17.2.2017 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, αφαίρεσαν από όχημα ημεδαπού πορτοφόλι, που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.  

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καρδαμύλης, εντόπισαν τους ανωτέρω, στην οικία του 40χρονου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης και τους συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -3.138- γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -290- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο