Ο Τατούλης προβληματίζει…15-03-2017 19:32   

Συσσωρεύονται ερωτήματα και απορίες σχετικά με τον ρόλο που θέλει να διαδραματίσει ο Πέτρος Τατούλης στη Λακωνία. Πέρα από τον αυτοδίκαιο και  αυτονόητο ρόλο του Περιφερειάρχη, ο Πέτρος Τατούλης, είτε εκούσια, είτε ακούσια επηρεάζει καταστάσεις κι εξελίξεις.

1. Η επιλογή των προσώπων που όρισε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου Σπάρτης. Δεν διευκολύνουν τη Διεύθυνση να ανταπεξέλθη στις υποχρεώσεις του Ιδρύματος έναντι των εργαζομένων και των προμηθευτών. Σε λίγο θα υποστούν τις συνέπειες και οι γέροντες και γερόντισσες.

2. Ανοίγει το θέμα της διάνοιξης της οδού Λυκούργου προς τον Ευρώτα, στη Σπάρτη, την ώρα που υπάρχει προσφυγή δημοτών αλλά και την ώρα που η πόλη έχει άλλες ανάγκες σε ότι αφορά στη διάνοιξη δρόμων.

3. Αναγκάζει την κοινωνία της Σκάλας να λογοδοτεί για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Γέφυρα του Ευρώτα και αφήνει να δημιουργούνται εντυπώσεις που δυσφημίζουν δυσανάλογα την περιοχή.

4. Δυσαρέστησε τους δεξιούς συμβούλους του στη Λακωνία αναβαθμίζοντας για δεύτερη φορά τον Στρατηγάκο και για πολλοστή φορά στέλεχος του ΠαΣοΚ ενώ ως γνωστόν εκλέχθηκε από τον όγκο της δεξιάς.

5. Προβληματίζει με την υποδαυλιζόμενη από συνεργάτες του φημολογία ότι θέλει να ελέγξει την εκλογή δημάρχων σε Σπάρτη, Καλαμάτα και όχι μόνον.

Περισσότερα προσεχώς...

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο