Τζαβάρας για την απόσχιση του νομού Ηλείας: «Ήθελα να ταράξω τα νερά»26-10-2017 11:28   

ΠΥΡΓΟΣ. «Πρόκειται για σχήμα λόγου. Δεν μπορούμε να πατήσουμε ένα κουμπί και να φύγουμε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» δήλωσε  ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, με αφορμή την πρόταση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος με το ερώτημα να αποσχιστεί ο γειτονικός νομός από την Δυτική Ελλάδα, και πρόσθεσε ότι σκοπός του ήταν «να ταράξει τα νερά».

Σχετικά με την πρόταση για δημοψήφισμα ο Κ. Τζαβάρας είπε ότι το θέμα είναι πλέον στα χέρια των δημάρχων. «Εφτασα στο σημείο να μιλήσω, για να ταρακουνήσω κάποια πράγματα. Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα» είπε και στην χθεσινή δήλωση του Απόστολου Κατσιφάρα (ο οποίος κάλεσε τη ΝΔ να τοποθετηθεί για όσα υποστήριξε ο βουλευτής της), απάντησε ότι το θέμα δεν είναι κομματικό αλλά αυτοδιοικητικό. Διευκρίνισε όμως ότι εκλέγεται βουλευτής στην Ηλεία και οφείλει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολιτών της. Παρόλα αυτά, κύκλοι της ΝΔ στην Αχαΐα εκτίμησαν ότι οι δηλώσεις του Κ. Τζαβάρα έγιναν σε λάθος χρονική στιγμή, καθώς επίκειται το προσυνέδριο του κόμματος στην Πάτρα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί το θέμα από τους πολιτικούς αντιπάλους της.

Στο ερώτημα εάν θα έχει και συνέχεια η παρέμβασή του, ο Κ. Τζαβάρας απάντησε αρνητικά και παρέπεμψε στους έχοντες την αρμοδιότητα. «Η φιλοδοξία μου ήταν να προκαλέσω ένα ταρακούνημα…» μας είπε.

Ψήφισε στη σχετική ψηφοφορία του pelopaspress.gr

Πηγή dete.gr

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο