ΚΟΑΤ | Κολυμβητικές αθλητικές επιδείξεις τον Απρίλιο στην Τρίπολη30-03-2018 09:52   

Τελειώνοντας ο Μάρτιος 2018, ο ΚΟΑΤ θα συμμετάσχει με την δέκα-εξαμελή αγωνιστική ομάδα του, στη διοργάνωση του κολυμβητικού τμήματος του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιά. Η διοργάνωση γίνεται στο πλαίσιο διάδοσης του αθλητικού πνεύματος με κεντρικό σύνθημα: «Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές» και θα λάβει χώρα στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ», το τριήμερο 30/03 – 01/04/ 2018.

Τον Απρίλιο ο ΚΟΑΤ θα συμμετάσχει στη διοργάνωση Τσετσέλεια 2018, 19ο Τρόπαιο Γλαύκος των συλλόγων Περιστερίου στις 21-22/04/2018.

Παράλληλα, ο ΚΟΑΤ προετοιμάζει την οργάνωση των κολυμβητικών αθλητικών επιδείξεων του Συλλόγου, που θα λάβουν χώρα στις 28 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Τρίπολης.

Η τεχνική ευθύνη της διοργάνωσης των επιδείξεων γίνεται με τη σημαντική υποστήριξη των Προπονητών του Συλλόγου μας, για τη συμμετοχή όλων των τμημάτων μας.

Το ΔΣ του ΚΟΑΤ εύχεται επιτυχία στους συμμετέχοντες των αναφερόμενων διοργανώσεων, με στόχους που αφορούν στη διάδοση των μηνυμάτων του αθλητισμού και του πολιτισμού.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο