Δημιουργούμε τα πασχαλινά αυγά των λουλουδιών31-03-2018 10:44   

Το αγρόκτημά φυσικής καλλιέργειας Φοίφα την Κυριακή 1 Απριλίου, στις 11:30 το πρωί ανοίγει και πάλι τις πόρτες του και σας καλεί σε ένα εργαστἠριο δημιουργίας φυσικών χρωμάτων και φυσικών τυπωμάτων από λουλούδια και φύλλα για τα πασχαλινά αυγά, αλλά και ευρυτερα για πιο φυσικές ανοιξιάτικες και πασχαλινές διακοσμήσεις.Σας περιμένουν με μια τεράστια ζεστἠ αγκαλιά, πολύ φαντασία και διάθεση για πειραματισμό. Η φύση μπορεί να σας παρέχει τα πάντα αρκεί να την αφουγκραστείτε και να θέλετε να μοιραστείτε όσα έχει να σας προσφέρει.


Παράλληλα μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν το ελεύθερο παιχνίδι σε ένα καταπρἀσινο και λουλουδιασμένο ασφαλή χώρο,γεμάτο χρωματα και αρώματα, να κάνουν το πικνικ τους, να χαλαρώσουν αλλά και να ξενοιάξουν με τους φίλους τους.

Είσοδος 5 ευρώ, στην οποία συμπεριλαμβάνονται ο μπουφες με τα κεράσματα, ο οποιος ειναι self service, ανανεώνεται και περιλαμβανει καφε γαλλικο, σπιτική λεμονάδα, τσαι βοτανων, ενεργειακά σπιτικά snack, ενω μπορείτε να να φερετε και τις δικες σας προμηθειες, ή να διοργανώσετε το δικό σας πικνικ.!!!

Για δηλώσεις συμμετοχής καλεστε στο 2721022505
(Για πολυμελείς οικογένειες, υπάρχουν οικονομικές διευκολύνσεις).

www.rethink-project.gr

 

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο