Φόβος για υποκλοπές και στο Διοικητήριο Λακωνίας!

Ψάχνουν, αιφνιδιαστικά, για «κοριούς» τηλεφωνικών υποκλοπών στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχου Λακωνίας Αδαμαντίας Τζανετέα!01-04-2018 07:54   

ΣΠΑΡΤΗ. Άναυδοι έμειναν όσοι περνούσαν σήμερα έξω από το Διοικητήριο Λακωνίας. Με  το πρώτο φώς της ημέρας είδαν συνεργεία του ΟΤΕ να μπλοκάρουν την πρόσοψη αλλά και τα ενεργειακά κέντρα του Διοικητηρίου…

Μετά από λίγο οι πολίτες πληροφορήθηκαν ότι πρόκειται για αιφνιδιαστικούς τεχνικούς ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθεί αν τόσο το κτίριο όσο και το γραφείο της Αντιπεριφερειάρχου κ. Τζανετέα είναι παγιδευμένα και υποκλέπτονται τηλεφωνικές συνομιλίες.

Τους τεχνικούς του ΟΤΕ συνόδευαν αστυνομικοί με πολιτικά ενώ η Αντιπεριφερειάρχης δεν εμφανίστηκε όσο διαρκούσε η έρευνα.
Προφανώς πρόκειται για ενέργεια που προέκυψε από υποψίες ή και στοιχεία μετά και την παρόμοια πολύκροτη υπόθεση στο Διοικητήριο Μεσσηνίας.

Τα στοιχεία που θα καταγράψουν οι τεχνικοί θα υποβληθούν στις αρμόδιες αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές. Θεωρείται δε βέβαιον ότι αυτή τη φορά η ενέργεια έχει τη σύμφωνη γνώμη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Σήμερα ο μήνας Απρίλιος έχει 1η. Και του χρόνου…

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο