Ο Τατούλης, ο Βλάσης, η Μεσσηνία και τα ληγμένα…01-04-2018 08:18   

H γλώσσα του σώματος…
Φανερά καταβεβλημένος ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης στις πρόσφατες εμφανίσεις του. Φαίνεται ότι η υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών τον έχει ήδη κουράσει…

Καίνε τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο…
Όσοι πλειοδότησαν χωρίς μέτρο και πριμοδότησαν χωρίς ήθος την Μεσσηνία μόνο κακές υπηρεσίες προσέφεραν τόσο στη Μεσσηνία όσο και στην Πελοπόννησο…
Δεν κατάφεραν να πείσουν αν και κατά πόσο η ανάπτυξη μπορεί να είναι περιφερειακή, συνολική  και «έκαψαν» και τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο. Σήμερα κάθε Νομός διεκδικεί… μερίδιο ως αδικημένος!
Η Περιφερειακή συνείδηση πήγε περίπατο εκεί που συχνάζουν κοινοβουλευτικοί, αυτοδιοικητικοί, κομματικοί και καναλάρχες…

Ημερομηνία λήξης…
Κάθε τι που έχει ένταση συνήθως έχει και λήξη. Τίποτα δυνατό κι έντονο δεν μπορεί να κρατά για πολύ. Αυτό μάλλον συμβαίνει με την Ντίνα Νικολάκου η οποία φαίνεται ότι έχει ξεπεράσει την ημερομηνία λήξης της… Τα προβλήματα που αναφύονται την έχουν ξεπεράσει και αν θέλει να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες στον Πέτρο Τατούλη θα πρέπει να αλλάξει «χαβά»… Τα ληγμένα συνήθως βλάπτουν! Αυτό που δεν μπορεί σήμερα να πετύχει ο Τατούλης είναι το «σκοράρισμα» και μάλιστα με τρίποντα... Ο καυγάς της Ντίνας στην εξέδρα δεν προσφέρει τίποτα… Αντιθέτως!

Ο Σμυρνιώτης στον Βλάση…
Σημαδιακές οι παρουσίες στην εκδήλωση του βουλευτή Αρκαδίας της Ν.Δ. κ. Βλάση στην Αθήνα. Η παρουσία του Γιάννη Σμυρνιώτη κάτι σημαίνει όπως και η παρουσία των Σαμαρά, Χατζηδάκη, Γεωργιάδη και Θεοδωρικάκου.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο