3οι στα χρόνια, 1οι στις γιορτές

Γιόρτασαν στο ΚΑΠΗ Σπάρτης25-10-2018 19:46   

ΣΠΑΡΤΗ. Με μεγάλη επιτυχία την 14η Οκτωβριου 2018 τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. Σπάρτης και η διοίκηση του υλοποίησαν εκδηλώσεις.

Στον Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας τέλεσαν το ετήσιο μνημόσυνο των κεκοιμημένων μελών του Κ.Α.Π.Η., χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου. Στο χώρο του Κ.Α.Π.Η., η Κοινωνική Λειτουργός κ. Αντιγόνη Ματσούκα,

μίλησε προς τους παρευρισκόμενους, με θέμα «Η αξία της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προστασίας προς τους συνανθρώπους μας». Στη συνέχεια παρακάθησαν σε γεύμα όλοι οι παρευρισκόμενοι στην αίθουσα και επακολούθησαν χοροί  με ζωντανή μουσική. Με την παρουσία τους μας τίμησαν η αντιπεριφεριάρχης κ. Ντία Τζανετέα, ο βουλευτής κ. Αθανάσιος Δαβάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Σκρουμπέλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης κ. Σπυρίδων Μοιράγιας, ο δημοτικός σύμβουλος και αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο Διοικητής του Κ.Ε.Ε.Μ. Σπάρτης ταξίαρχος κ. Ιορδάνης Χατζηνικολάου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κ. Ηλίας Αξιοτόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του νομού Λακωνίας. Η προσπάθεια αλληλεγγύης προς τα εξυπηρετούμενα ευπαθή άτομα, του ιδρύματος Ασύλου Ανιάτων της Μητροπόλεως μας ήταν επιτυχής και τούτο προσέδωσε σε όλους μας ικανοποίηση. Το Δ.Σ. του Ν.Π. ευχαριστεί όλους τους συντελεστές αυτής της τριπλής εορταστικής, κοινωνικής και ενημερωτικής εκδήλωσης.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο