Δαβάκης: «Ο Νίκας είναι έτοιμος να χαράξει την νέα πορεία που χρειάζεται η Πελοπόννησος»05-11-2018 07:50   

ΛΑΚΩΝΙΑ. Το pelopaspress.gr στα πλαίσια του ρεπορτάζ που αφορά στις εκλογές για Δήμους, περιφέρεια και Κοινοβούλιο προκαλεί, καταγράφει και μεταφέρει καθημερινά τον παλμό των εξελίξεων.
Είναι γνωστό ότι στην Πελοπόννησο η ΝΔ στηρίζει ως υποψήφιο περιφερειάρχη τον σημερινό Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα.
Το pelopaspress.gr ως ενημερωτικό site της Λακωνίας ζήτησε απο τον βουλευτή του κόμματος στο Νόμο κ. Θανάση Δαβάκη να τοποθετηθεί για την υποψηφιότητα Νίκα.

Ο κ Δαβάκης έκανε την ακόλουθη αποκλειστική δήλωση:

«Οι Περιφέρειες αποτελούν πολυδύναμες δομές με σημαντικές ευθύνες και ρόλο τόσο στην καθημερινότητα των πολιτών όσο και στην οικονομική και παραγωγική ανασυγκρότηση της Χώρας.
Είναι συνεπώς σημαντικό ο επόμενος Περιφερειάρχης της Πελοποννήσου να διαθέτει πλούσια εμπειρία σε θέματα αυτοδιοίκησης, ιδέες, σχέδιο και διάθεση να προχωρήσει άμεσα στα μεγάλα βήματα που χρειάζονται για να επιλυθούν τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των πέντε Νομών της.
Με βάση αυτές τις αρχές, η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να στηρίξει τον Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος έχει μια μακρά και συνεπή αυτοδιοικητική πορεία.
Πιστεύω ότι ο κ. Νίκας και η ομάδα του θα είναι έτοιμοι από την πρώτη μέρα να χαράξουν τη νέα πορεία που η Πελοπόννησος, όπως και όλη η Χώρα, χρειάζεται για να διεκδικήσει το δικό της μέρισμα ανάπτυξης και ευημερίας».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο