6ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου21-12-2018 12:53   

ΚΑΣΤΟΡΙ. Η Τοπική Κοινότητα Καστορείου του Δήμου Σπάρτης, ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης, και η Περιφέρεια Πελοποννήσου – Π.Ε. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

με την ευγενική υποστήριξη του ΄΄ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ΄΄ και της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης προκηρύσσουν τον 6ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου (ακριβής μέτρηση 22.400μ.) καθώς και τον 2ο αγώνα 5,5χλμ. ΄΄Διάσχιση ποταμού Κάστορα΄΄ και αγώνα παιδιών 1χλμ.για παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου.

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

1)         Σύλλογος Φίλων Ταϋγέτου ΄΄Η ΛΟΥΣΙΝΑ΄΄

2)         ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ

3)Πολιτιστικός Σύλλογος Καστορείου ΄΄Ο ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ΄΄

4)Κυνηγετικός Σύλλογος Βορείου Λακαιδέμονος

5)Αθλητική Ένωση Πελλάνας – Καστορείου

6)Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καστορείου ΄΄Ο ΚΑΣΤΩΡ΄΄

7)Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Καστορείου

8)ΛΕΦΩΣ

9)Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

10)Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Σπάρτης

11)ΕΤΟΙΜΟΚΛΗΣ

12)ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

13)OΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 23/12/2018

Tόπος διεξαγωγής: Καστόρειο Λακωνίας Δήμου Σπάρτης(το Καστόρι βρίσκεται πάνω στον Ταΰγετο-20χλμ. από την Σπάρτη. Με το που μπείτε στην Σπάρτη ερχόμενοι από Αθήνα, στον κόμβο του νοσοκομείου της Σπάρτης, υπάρχει η πινακίδα που λέει Καστόρι, Λογκανίκος, Γεωργίτσι, στρίβετε δεξιά στην κατεύθυνση της πινακίδας και μετά από 20 χλμ. θα βρείτε το Καστόρι. Πάνω σε αυτόν τον δρόμο δεν στρίβετε πουθενά). Ή εναλλακτικά από τον νέο δρόμο Λεύκτρου – Σπάρτης(στρίβετε στην έξοδο Πελλάνας) και ακολουθείτε τις πινακίδες προς Καστόρειον!

Ώρα διεξαγωγής: 10.00 π.μ. για τον Ορεινό Ημιμαραθώνιο, 10.30 π.μ. για τον αγώνα των 5,5χλμ., 10.40 π.μ. ο αγώνας του 1χλμ.για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. Όλες οι εκκινήσεις θα δοθούν  πάνω στον κεντρικό δρόμο του Καστορείου, έξω από την εκκλησία.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο