Τατούλης «Το σπουδαίο έργο μας στη Λακωνία δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την αυταπάρνηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας»

Κοπή πίττας των εργαζομένων στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας19-01-2019 11:49   

ΣΠΑΡΤΗ. Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ντια Τζανετέα έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα  των υπαλλήλων της ΠΕ Λακωνίας στην αίθουσα των Λακώνων ποιητών «Νικηφόρος Βρεττάκος και Γιάννης Ρίτσος» του Διοικητηρίου παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη. Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης ο Ιερέας

Ριβιώτισσας πατήρ Κωνσταντίνος Βλάχος.        

«Για μια ακόμα φορά θέλω να επαινέσω τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, όλους εσάς, για την προσφορά εργασίας, για τις θυσίες που έχετε κάνει σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο για να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες των πολιτών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας.

Ο Πέτρος Τατούλης τόνισε ιδιαίτερα την προσήλωση των υπηρεσιών στην εξυπηρέτηση του πολίτη, παρά το μεγάλο έλλειμμα ανθρώπινων πόρων που έχει η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.

«Παρόλα αυτά, τα καταφέρνουμε θαυμάσια, αν αναλογιστεί κανείς ότι τα 8,5 χρόνια περίπου τα έργα που έχουν προγραμματιστεί και υλοποιηθεί στη Λακωνία περιποιεί τιμή σε εμάς και βαθύτατη υποχρέωση να αναγνωρίζουμε τη δική σας προσφορά» δήλωσε ακόμα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε ότι «όλα αυτά τα χρόνια τα έργα που έχουμε εκτελέσει μόνο από τα προγράμματα ΕΣΠΑ υπερβαίνουν τα 150 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε ίδιο επίπεδο κυμαίνονται τα έργα που έχουν χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων».

Ο κ. Τατούλης εξέφρασε επίσης την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την άμβλυνση των προβλημάτων της Λακωνίας που την καθιστούσαν παραμεθόριο περιοχή και τόνισε «αυτό επετεύχθη με τη σκληρή δουλειά όλων μας. Υπήρξε υψηλό επίπεδο σχεδιασμού, διεκδικητικότητας και συνεργασίας με όλες τις Δημοτικές αρχές».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξήρε επίσης το υψηλό φρόνημα των ελευθεροφρόνων Λακώνων, «οι οποίοι συστρατεύονται γύρω από τις δυνάμεις αυτές που δεν πειθαρχούν σε υποδείξεις, αλλά ουσιαστικά πιστεύουν και δυναμώνουν από το μέτωπο του αγώνα που απαιτείται προκειμένου να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα τα προβλήματα».

Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Τζανετέα ευχήθηκε καλή χρονιά στους υπαλλήλους  της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και τις οικογένειες τους  με υγεία, πρόοδο και ευτυχία.  Η κα Τζανετέα εξήρε την εργατικότητα και την αφοσίωση των υπαλλήλων που παρά η έλλειψη προσωπικού δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες και τόνισε ότι η Λακωνία είναι πρώτη σε απορροφητικότητα πόρων ΕΣΠΑ και αυτό το οφείλουμε στους υπαλλήλους της ΠΕ Λακωνίας.  

        

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

Το δικό σου σχόλιο